Co myślicie o pocałunku granej przez Keire- Elizabeth z Jackiem Sparrowem??? Myślicie że w 3 części piratów będzie z Jackiem, czy z Willem ???
Z Willem. Myślę, że z Willem. Mam wrażenie, że z Willem. Niee, ja MAM NADZIEJĘ, że z Willem ;) Nie tylko dlatego, że sam widok Elizabeth całującej się z Jackiem przyprawił mnie o mdłości (ach, ta zazdrość:P). W gruncie rzeczy uważam, że ona kocha Willa nie Jacka, to była tylko taka chwila słabości... Chwilowe porządanie ;) No, miejmy nadzieję :P
I co tu się dziwić, że uległa takiej pokusie? Na miejscu Keiry umarłabym ze szczęścia gdybym chociaż na planie mogła sie całować z Johnnym Deppem i pomyśleć, że pewnie musieli dublować tą scenę ;)
I co tu się dziwić, że uległa takiej pokusie? Na miejscu Keiry umarłabym ze szczęścia gdybym chociaż na planie mogła sie całować z Johnnym Deppem i pomyśleć, że pewnie musieli dublować tą scenę ;)
Will to lalus, jestem za tym zeby byla z Jackiem. Elizabeth owinna zostac piratka i plywac ze Sparrowem
Niestety na pewno bedzie z Willem bo takie jest założenie od początku, a w produkcjach tego typu nie może być niespodzianek :( niestety bo cóż by to bylo za zakończenie... Keira i Johnny... a Will niech się...
o co chodzi z tym pocałunkiem? Nie oglądałam dwójki, nie mogłam. Will to widział? i co on na to? Proszę o szybką odpowiedź... Umieram z ciekawości!
Wybierz się do kina, bo film jest świetny! Tutaj masz link do sceny o której mowa, pocałunek Lizz i Jacka: http://www.youtube.com/watch?v=41pz43Xfcl8 [www.youtube.com/watch?v...] - pozdrawiam
Wybierz się do kina, bo film jest świetny! Tutaj masz link do sceny o której mowa, pocałunek Lizz i Jacka: http://www.youtube.com/watch?v=41pz43Xfcl8 [www.youtube.com/watch?v...] - pozdrawiam
Wydaje mi się, że Elisabeth pocałowała Jacka z dwóch powodów. Po pierwsze z czystej(lekko perwersyjnej) ciekawości, po drugie, by odwrócić uwagę Sparrowa od tego, gdy będzie go przykłuwała do statku. Chodziło jej o to, by Jack został na statku, bo to o niego chodziło Krakenowi. Dzięki temu Swann, Will i reszta mogli bezpiecznie odpłynąć. A Jack został... raczej niedobrowolnie. I tak z początku niewinna Lizzie załatwiła szczwanego lisa, Jacka. Co za ironia, raz chciał być dobry i dostał kopa w ...
Nie wiem czy zauważyliście że pocałunek z Johnnym był znacznie dłuższy niż te z Orlandem:] Czytałam w jakimś magazynie żę Keirze bardziej (dużo bardziej) podobał sie pocałunek z Depp'em
A dziwisz się jej? Mi też dużo bardziej podobał by się pocałunek z Deppem niż z Bloomem! ^_^ oj...pomarzyć sobie dobra rzecz!
pozdrawiam :)
no dobra, pocałowała go żeby odwrócić jego uwagę.
ale potem powiedziała "i nie żałuję".
to sory a propo czego? że nie załuje, że go przykuła, czy nie żałuje że pocałowała?
to chyba jasne.
Elizabeth pocałowała go żeby odwrócic jego uwage no bo gdyby tego nie zrobiła to ona, Will i cała załoga zgnęła by. Ale nie zaprzecze że również z ciekawości ;] Ten pocałunek był fajny ale nie wiem dlaczego ona tak zasłaniała go głową. Obejżyjcie sobie jeszcze raz i zobaczycie;]
pewnością nie chodziło tylko o odwrócenie uwagi, gdybe nie Jones tp by były dwa:]. Co do zasłaniania głową Lizzy pewnie chciała zejśc na dół żeby oddać sie swoim żądzom (hi hi). Johnny Depp rulez
Elizabeth pocałowała Jacka tylko dlatego, żeby przykuć go do masztu!... Kompas w rękach Elizabeth wskazywał przeciez dobry kierunek. Dziwi mnie że w ogóle wywiązała sie z tego taka ostra dyskusja :/
moim zdaniem ten pocałunek był niepotrzebny. keira zażądała tego w kontrakcie, bo kiedy nikt już nie będzie chciał jej oglądać to przynajmniej będzie miała co opowiadać rodzinie. ale film mi się podobał=)
Właśnie moim zdaniem był on najpotrzebniejszy ponieważ podkręcił troche publikę i zaskoczył wszystkich. Wątpie że Keira zarządała tego w kontrakcie no bo po co?? Całowała się już z wieloma przystojnymi męszczyznami ( chociarz przyznam że Johnny najprzystojniejszy ;] ). A pozatym reżyser zrobił to napewno aby zwiększyc oglądalnośc i zachęcic do oglądania trzeciej części POTC. Szkoda niestety że to będzie już ostatnia częśc ;
Droga Ero
Nie wiem jak tobie ale mi zawsze wydawało sie żę pocałunki między gwiazdami wpływa na naszą ocene filmu. Co jak co ale gdy na wielu forach ludzie okazuja swoje zainteresowanie tym pocałunkiem:]
Pozdrawiam
To, że Jacka i Elizabeth do siebie ciągnie jest oczywiste. Ich wzajemne ciągoty obnaża mechanizm busoli. Dlaczego Jack oddaje ją Elizabeth żeby wyznaczyła kurs na wyspę gdzie ukryta jest skrzynia, a potem wraca na tonący statek? Bo jego pragnienia się troszkę zmieniły. Tym największym nie jest już Czarna Perła. A Elizabeth? Dwukrotnie podczas film pojawia się scena, w której patrzy ona na busolę, a następnie przenosi wzrok za strzałką na Jacka. Oboje chyba nie są tych uczuć jednak pewni, na pewno nie Elizabeth, która próbuje udowodnić sobie, że kocha Willa. W każdym razie moim zdaniem, w trzeciej części powinni być razem (J&E), inaczej na co byłyby te wszystkie podchody.
No właśnie Jack i Elizabeth nie tylko do siebie pasują ale i Elizabeth Sparrow brzmi o niebo lepiej niż Elizabeth Turner. Jednak nie jestem pewna czy Jack kiedykolwiek się ożeni... ten jego styl życia ciągłe podróże ,Lizzy pewnie chciałaby z nim wyruszać na morskie wyprawy a Jack pewnie wolałby zostać sam i popłynąć do Tortugi. A Will młody gotowy sie ustatkować nawet jest zakochany ,niestety dla naszej Lizzy jest za nudny za bardzo przewidywalny. Gdyby doszło do ożenku najprawdopodobniej spragniona przygód Lizzy zaszłaby w ciąże i już nigdy niezaznałaby smaku przygody i Jacka:]
No właśnie Jack i Elizabeth nie tylko do siebie pasują ale i Elizabeth Sparrow brzmi o niebo lepiej niż Elizabeth Turner. Jednak nie jestem pewna czy Jack kiedykolwiek się ożeni... ten jego styl życia ciągłe podróże ,Lizzy pewnie chciałaby z nim wyruszać na morskie wyprawy a Jack pewnie wolałby zostać sam i popłynąć do Tortugi. A Will młody gotowy sie ustatkować nawet jest zakochany ,niestety dla naszej Lizzy jest za nudny za bardzo przewidywalny. Gdyby doszło do ożenku najprawdopodobniej spragniona przygód Lizzy zaszłaby w ciąże i już nigdy niezaznałaby smaku przygody i Jacka:]
Z tego co czytałam mają nawet podobne nazwiska chodzi mi tu o to że Sparrow to wróbel, a Swann to łabędź .. :P Jest podobieństwo hehe.
I o wiele lepiej brzmi Elizabeth Sparrow niż Elizabeth Turner ;/
I szczerze wolałabym aby została piratem i pływała razem z Jack'iem po kolejne przygody na Czarnej Perle.. :)
Od pierwszej części Jack był zainteresowany naszą Elzbietką (jak i każdą inną kobietą) niestety ona zakochała się w pierwszym lepszym (gorszym) "piracie" a jej rzekome uczucia do Willa były udawane aby nieskazali go za Piractwo. Przez cały czas widać że Elżbieta i Keira wolą Jacka i Johnnego od Willa i Orlanda. Niestety muszę cie zawieść Elżbieto Sparrow bo mi sie zdaje że perły nie da się juz uratować. Cieszmy sie że Jacka można uratować:]
Ja musze przyznać że chciałabym aby Elżbieta zostawiła to co przeciętne a wybrała coś co jest pociagające i nietuzinkowe:]
Eliazbeth z pewnością pasuje do Jacka lecz sądze że oni jednak nie będą razem. Po pierwsze Sparrow jest niezależny i wątpie żeby wiązał się z jakąkolwiek kobietą na dłuższy czas. Skacze z kwiatka na kwiatek jak prawdziwy pirat. Will ma piractwo we krwi ale nie jest dokońca takim prawdziwym piratem dlatego jest gotowy na stały z wiązek i raczej pod koniec filmu to właśnie on będzie z Elizabeth. Nie zaprzeczam że będe mile zaskoczona jeżeli okaże się że to jednak Jack będzie z Lizzie. Wolałabym żeby to on był ze Swann:) Zresztą większośc osób na tym forum uważa że Jack ma byc z Elizabeth. Ja się pod tym podpisuje ale reżyser nie zrobił by czegoś takiego :) pozdrawiam i zapraszam na mojego bloga znajdziecie tam wzmienke o nadchodzących filmach i coś o Piratach 3 części :)
Sweetka a dziwisz się że wolą żeby była ze Sparrow'em ;) Skoro i ty byś tak chciała czemu? Bo Will jest po prostu nudny i na każdym kroku próbuje naśladować Jack'a ale mu to nie wychodzi ;D ;D ;D Hehehe .. pozdro
Zgodze się ze sweetką że Jack pewnie nie bedzie z Elizabeth! Jak dla mnie to poprostu nielogiczne....Wyobrażacie sobie Lizzie i Jacka na ślubnym kobiercu=) Ja tego nie moge sobie wyobrazić??? Zresztą jak dla mnie ten pocałunek był naciągany i pewnie do niczego nie zmierza. Ale zobaczymy może w 3 części Jack będzie rywalizować z Willem??? Szczerze to już nie moge się doczekać=) PozdRo=)
Heh i tu cię zaskoczę BraVe bo w piratach 3 będzie Czarna Perła i będzie jak zwykle niepokonana .. czytałam na forum że właśnie na niej ponoć (PONOĆ) ma być ślub ;) Elizabeth z ... i tu nie wiem .. ale to tylko plotki więc nic pewnego nie jest .. Ale chciałabym naprawdę żeby Jack był z Liz .. ;D. I mam nadzieję że Will zauważył że Liz też bardzooo lubi Jack'a i mógłby jej pozwolić odejść do niego .. :) Pozdro i zapraszam do mnie na bloga ;)
Tego sie nie spodziewałam tyle przeszła a tak dają jej angaż w trzeciej części ,ale skoro perła wraca a Barbossa już wrócił to bardzo mnie zastanawia kto będzie kapitanem Perełki... Zpewnością wspaniały Jack ,ale nic nie wiadomo.
Nie wiem czy zastanawia was jakie wielkie wejście kapitan Sparrow bedzie miał teraz???
Tego sie nie spodziewałam tyle przeszła a tak dają jej angaż w trzeciej części ,ale skoro perła wraca a Barbossa już wrócił to bardzo mnie zastanawia kto będzie kapitanem Perełki... Zpewnością wspaniały Jack ,ale nic nie wiadomo.
Nie wiem czy zastanawia was jakie wielkie wejście kapitan Sparrow bedzie miał teraz???
hmm. jack z elizabeth nie będzie.tzn na pewno nie będzie ślubu.no bo wyobrażacie sobie sparrowana ślubnym kobiercu?(buhahah).elizabeth jest rozdarta...?...pomiędzy willem a jackiem.jak już ktoś wspomniał wcześniej kiedy trzymała kompas kilkakrotnie wskazał on sparrowa.to chyba o czyms świadczy.ale wydaje mi sie,że mimo to będzie z willem
Ja wole żeby Elizabeth była z Jack'iem bo will jest nudny i tyle pozdro i zapraszam do mnie na bloga :D :)
Dość ciekawie byłoby zobaczyć keire i jonny`eg w filmowym zwiąsku, ale ten film straciłby sens jesli elizabeth nie byłaby z willem. Pierwsza cześć poszłaby na marne, albo miałabym wrażenie ze oglądam kilkuczesciową telenowele.
Mam cicha nadzieje ze odwali sie od Jacka i bedzie z Willem...szczerze mowiac wole Jacka niz willa i nie chce zeby ta.......byla z jackiem.Ona po prostu do Jacka nie pasuje!!Panienka i Pirat...zreszta na poczatku wolala willa a Jacka nie zbyt....a wtedy pocalowala Jacka dlatego ze okazal sie byc dobrym człowiekiem wg. niej bo wrocil na Czarna Perłe a ona mu powiedziala ze jak bedzie dobrym czlowiekiem to da muz cos posmakowac cos w tym stylu nie pamietam dokladnie.
Nie nazwała bym Elizabeth panienką :) Ona zmieniła się w 2 części Piratów. Nie jest już dokładnie taką samą dziewczyną jak w pierwszej części. Nawet sam Jack powiedział do niej "piracie".
Pozdrawiam :*
Dokładnie nawet Jack zmienił o niej zdanie!!! O do poprzednich komentatorów Jack i Elizabeth razem wyglądają super!!!! I na pewno będą razem muszą być razem... chociaż wolałabym gdyby Elizabeth była z Barbossą(żart).
Dokładnie nawet Jack zmienił o niej zdanie!!! O do poprzednich komentatorów Jack i Elizabeth razem wyglądają super!!!! I na pewno będą razem muszą być razem... chociaż wolałabym gdyby Elizabeth była z Barbossą(żart).
Tak wyglądają super masz rację.. i pasują do siebie i wogóle.. i też myślę że będą razem ;D MUSZĄ BYC :D:D
A tak zapraszam do siebie na bloga (znalazłam w sieci fajne video Jack/Elizabeth link jest na moim blogu w temacie "Piszta co chceta" powiem jedno trzeba zobaczyć jest boskie to video) Pozdro :)
Ja tam nie widziałam linki z Jackiem i Elizabeth.... W każdym razie fajnie by było gdyby Elizabeth była z Jackiem :) No ale świadomośc że nie będą razem już troche mniej cieszy. A pozatym jak tu już pisano Jack nie pasuje do ślubnego kobierca ;] Przecież to sławny Jack Sparrow, kapitan Czarnej Perły (tylko przez 2 lata ;)), nie mógł by sie pokazac w garniturku, na ślubnym kobiercu. To do niego nie pasuje :)
A dla nieco leniwszych podaję linka do tematu:
http://www.filmweb.pl/blog/entry/438408/Muzyka+++lagodzi+obyczaje++D.html [www.filmweb.pl/blog/ent...]
WARTO ZOBACZYĆ !! POLECAM ;D